editorial-02

Disseny editorial

Segurament tens un projecte amb textos, articles, cançons, poemes… però no saps ni per on començar per ORDENAR-LOS i posar-los com cal. Necessites aquella imatge que amb el primer cop d’ull s’identifiqui perfectament l’ESSÈNCIA del teu projecte. Contacta’m que això ho farem en un pim pam.

Maquetació de revistes, llibres, cd’s de música, portades, dvd’s…

corporatiu-02-1

Disseny corporatiu

Has tingut una bona idea i has creat la teva empresa, tot va sobre rodes però et falta una cosa molt important, la imatge! Has d’enviar cartes, textos, correus… necessites que tot tingui un mateix ESTIL (Of course!). Contacta’m i ho quadrem tot!

L’imatge de la teva empresa: logotips, sobres, papereria… I també per esdeveniments!

packaging-02

Packaging

El teu producte segur que és la canya però no tothom ho sap… Necessites que el packaging que l’acompanya transmeti bé els seus VALORS. Contacta’m! No t’adonaràs compte i ja el tindrem al mercat a ulls i “a mans” (Insha’Allah) de tothom!

Productes d’embalatge: sector alimentari, decoració…

web-02

Disseny web

No saps ni per on començar a dissenyar la teva pàgina web, tens molt clara la intenció però no tant el format. Contacta’m, parlem i ho dissenyem! En un tres i no res les xarxes aniran a full amb la teva nova pàgina. A més a més, faltarà el PROGRAMADOR? Don’t worry! Jo me n’ocupo.

Imatge gràfica de la teva pàgina web, bàners, infografies…

educatiu-02

Cursos i tallers

Vols aprendre noves EINES DE COMUNICACIÓ? Aquí us ofereixo CURSOS INTENSIUS, TRIMESTRALS I ANUALS de PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN, REALITZACIÓ AUDIOVISUAL, MUNTATGE DE VÍDEO AMB FINAL CUT, CREATIVITAT ANALÒGICA-DIGITAL… M’adapto totalment a les teves necessitats i els teus horaris! Classes particulars o en grup per a totes les edats. Venga que que nos los quitan de la manos!

Cursos en audiovisuals, imatge gràfica, creativitat…

art-02

Direcció d'art

Has muntat un espectacle, però et falta tota la part de DECORACIÓ? Tens la decoració feta però et falta un MUNTATGE AUDIOVISUAL? Tens la part audiovisual però et falta la PART GRÀFICA? Això i més et podré resoldre si ens posem en contacte! El arte en las venas no se pierde nunca! O dit d’una altra manera… Amor a l’art!

Attrezzo, decoració, material gràfic, contingut audiovisual…

T’interessen els serveis que ofereixo?