RE PAS O_instal·lació fotogràfica
Àudio de la instal·lació

 

“És un ball entre el coneixement del passat i del futur. S’endinsa dins el cos d’una dona, replantejant-se la seva naturalesa cíclica mitjançant quatre arquetips femenins: la verge, la mare, la hechicera i la bruixa. Es tracta d’una descoberta de les aptituds que posa cada fase del cicle menstrual a disposició de la dona. S’estableix un diàleg social i col·lectiu envers la menstruació dins una societat que continua orientada a allò masculí. Això conclou amb què milions de dones estiguin connectades amb els fàrmacs i deixin a part la seva vertadera essència.”

Amb l’execució d’aquest projecte em vaig endinsar en un procés d’autoconeixement e investigació, en primer lloc del meu propi cicle menstrual, i en segon lloc, dels cicles menstruals del meu voltant i en l’efecte que aquests provoquen en la percepció de la vida per part de les dones. Personalment, com a dona, descobrir tots els efectes que aquest comporta sobre la meva persona, i prendre consciència de les particularitats i aptituds que em proporciona, és una eina molt poderosa per afrontar i entendre la vida.

Per a la seva execució, vaig crear una instal·lació artística mitjançant àudio i fotografia amb l’objectiu de crear una atmosfera on es respirés la feminitat menstrual.