INGRID

Ei bones! Sóc l’Ingrid, creadora de MARAKAGRÀFICS.
Et vull explicar una mica quin estil tinc treballant i què és el que m’agrada, així em podràs conèixer millor.

El que m’apassiona més de la meva feina és el nivell d’empatisme que es necessita. M’agrada aquell moment en què per primera vegada et veus amb el teu client i tots els sentits et van a full intentant descobrir quin és l’estil que aquesta persona busca, quina és la seva estètica, quin és el seu missatge clau. Un cop aconseguit això, et confirmo que el resultat ja està a punt de sortir del foc.

Acostumo a treballar combinant materials tangibles i tecnologia, crec que això li aporta un valor al disseny fora d’allò purament tecnològic. Tot i així, el client sempre té l’última paraula, i és això és el que et fa aprendre noves formes d’enfocar un projecte i evolucionar constantment.

Ofereixo un servei educatiu, ja que sóc una apassionada del món dels nens i les nenes i crec que és la base per a la millora de la nostra societat. En general, m’agrada ensenyar i tenir contacte amb les persones i crec que des de la meva personalitat em fa estimar la meva feina.

Hauràs vist el nom de MARAKASTASI per alguna banda de la pàgina web? Bé, et trec de dubtes, és el meu nom artístic. Sí, sí, també m’encanta crear i participar en projectes artístics. En aquest entorn em sento com un peix a dins de l’aigua.

Bé, em sembla que ja t’he posat un xic al dia. Et deixo alguns LINKS de referents i companys i companyes de feina:

David CarsonPaula BonetEsther FerrerLes Salonnières – Helena Aguilar MayansTxell CostaDos al quadratGinkgo AudiovisualsMartí Navarro

 

Clients

Com a treballadora amb contracte laboral

Ara ja em coneixes una mica millor. Vols saber com treballo?