Postal Nadal

 

Un dia abans de reunir-nos amb la família per a celebrar el Nadal em ve de gust publicar aquesta entrada. Us vull explicar el procés que he seguit per a dissenyar aquesta postal que m’han encarregat per a regalar durant les festes.

En primer lloc, explicar-vos que tot va venir perquè vaig publicar uns anuncis al facebook que oferien el servei de dissenyar postals per a felicitar el Nadal. El meu públic objectiu eren petites i mitjanes empreses, però a més a més un particular es va posar en contacte amb mi. Li interessava tenir una postal única per a regalar a amics i familiars. Al primer moment, ho he de confessar, em va sobtar la seva trucada. Però ell era més conscient que jo del que m’estava demanant. Volia quelcom original i estava disposat a invertir-hi el que fes falta. Així doncs, em vaig posar manos a la obra!

Abans no vaig començar a dissenyar, li vaig estar donant unes quantes voltes. La veritat és que just aquells dies vaig fer una petita escapada a Florència. Quina ciutat més bonica! Allà em vaig inspirar moltíssim, més que de les galeries d’art pròpies de la ciutat, dels pintors i pintores que vesteixen aquells carrers. Vaig arribar a Girona amb tantes idees al cap, que amb un pim pam vaig plasmar allò que rondava dins meu. Tenia molt clar que volia jugar amb textures de colors tot barrejant-les amb siluetes blanques i negres. De fet, inesperadament, em va passar una cosa meravellosa. Mentre feia proves amb les diferents textures, el meu ordinador es va saturar tant que el photoshop es va bloquejar. Aquest bloqueig va produir que amb totes les meves textures que havia estat provant es creés una composició pròpia de l’error del programa. Ho vaig trobar realment interessant, així que sobre l’error inesperat vaig crear la meva postal de Nadal.

No sé per què, però sempre que em passen aquest tipus de coses, em ve al cap la història de com es van inventar els famosos post-its que tothom utilitza a les oficines. Resulta que va ser a través d’un error durant l’experimentació de la cola adhesiva. Buscaven una cola que fos molt forta i en comptes d’això, van aconseguir aquest tipus de cola que va al darrere dels post-its que fa que es puguin enganxar i desenganxar diverses vegades. D’alguna forma m’hi sento identificada, ja que a través d’un error he pogut crear quelcom amb harmonia i significat. M’agrada la idea de jugar amb l’atzar i deixar-te portar per allò que passa i que no tenies previst. A vegades, et porta a llocs inesperats dotats d’una certa màgia.

I fins aquí l’entrada d’avui. Aprofito per desitjar-vos MOLT BONES FESTES! I BON ANY NOU!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

borrar formularioEnviar